Kulture

Pamje nga Belshi i rilindur (Video)

Sheshet kryesore por edhe fasadat rreth tyre i kanë dhënë një tjetër pamje

Me anë të një statusi në facebook  Kryeministri i Shqiperisë Edi Rama na uron mirëmëngjesi me anë të një videoje me  pamje nga Belshi i rilindur.

MIRËMËNGJES

dhe me këto pamje nga Belshi i rilindur, ju uroj një të dielë të qetë

MIRËMËNGJES 😀dhe me këto pamje nga Belshi i rilindur, ju uroj një të dielë të qetë 🌹

Posted by Edi Rama on Samstag, 16. September 2017

Më shumë

Artikuj të ngjashëm