Kulture

Pamje nga Lumi i Shalës në Koman (Foto)

Ditën e sotme Edi Rama ka zgjedhur të na thotë mirëmëngjesi me disa foto nga Lumi i Shalës në Koman.

Në foto duket një vend turistik shumë i bukur ku mbetet vetëm për tu vizituar.

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje nga Lumi i Shalës në Koman.

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Më shumë

Artikuj të ngjashëm