Kulture

Pamje të aksit Kukës- Shishtavec (Video)

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka zgjedhur të na uroj mirëmëngjes me anë të kësaj vieoje të  aksit Kukës- Shishtavec.

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të aksit Kukës- Shishtavec, rindërtimi i të cilit nxorri nga izolimi 14 mijë banorët e 19 fshatrave të komunave Zapod, Topojan dhe Shishtavec.

Përveçse rrit aksesin e banorëve për shërbime dhe tregje, këtë verë ka qenë një mundësi e shkëlqyer për ata që kanë qenë në kërkim të bukurive natyrore ende të paeksploruara në zonën e Shishtavecit.

MIRËMËNGJES 😀dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të aksit Kukës- Shishtavec, rindërtimi i të cilit nxorri nga izolimi 14 mijë banorët e 19 fshatrave të komunave Zapod, Topojan dhe Shishtavec. Përveçse rrit aksesin e banorëve për shërbime dhe tregje, këtë verë ka qenë një mundësi e shkëlqyer për ata që kanë qenë në kërkim të bukurive natyrore ende të paeksploruara në zonën e Shishtavecit.

Posted by Edi Rama on Dienstag, 5. September 2017

Show More

Related Articles