Lajme

Përkeqësohet situata e zjarrit në Martanesh: Evakuohen 10 familje

Edhe pse është normalizuar disi situata e zjarreve në vend përsëri zjarri mbetet një rrezik për pyjet dhe njerëzit.

Dy orë më parë u aktivizua një vatër zjarri në Martanesh dhe aktualisht situata është përkeqësuar tepër.

Deri tani janë evakuuar 6 familje të zonës dhe priten të evakuohen edhe 4 të tjera, për shkak të rrezikut që iu kanoset nga flakët e zjarrit.

Terreni jo i favorshëm duket se e ka vështirësuar punën e zjarrfikësve të cilët e kanë të vështirë të kontrollojnë flakët.

Show More

Related Articles