Kulture

Përmirësime në infrastukturën e P.A. Finiq (Foto)

Vijon puna për përmirësimin e infrastrukturës turistike

Vijon puna për përmirësimin e infrastrukturës turistike në parkun arkeologjik të Finiqit.

Në këtë park është pasuruar sinjalistika e brendshme, e cila shërben për orjentimin e vizitorëve drejt monumenteve antike.

Tashmë parku është pajisur me një tabelë itinerari për monumentet dhe tabela treguese përgjatë rrugëkalimeve.

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK VlorëFotografia e DRKK VlorëFotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK VlorëFotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: