Lifestyle

Pesë minuta ushtrime për të ‘rregulluar’ krahët (Video)

Keni dhajmë të tepruar në krahë apo thjesht doni të humbni peshë?

Ushtrimet janë çdo herë të mirëpritura kur jemi në mbipeshë. Mirëpo jo gjithmonë kemi kohë të mjaftueshme për të shkuar në fitnes.

Prandaj të ushtruarit në shtëpi është pak më i vështirë vetëm, por jo edhe ka guidë se çfarë duhet bërë.

Ju duhen vetëm pesë minuta në ditë dhe dhjami në krahët tuaj do të shkrihet, ndërsa pesha juaj do të bie.

Shikoni videon më poshtë:

Më shumë

Artikuj të ngjashëm