Politike

Petrit Vasili, ironizon qeverisjen në Shqipëri

Me anë të një statusi në Facebook Petrit Vasili Kreu i grupit parlamentar të LSI-së shkruan

Dritëroi shkruante këto vargje të rralla të një filozofie politike.

Çdo ditë provojmë këtë dëshpërim agollian për shkak të qeverisjes së shurdhër, të tharë nga çdo ndjenjë, përbuzëse dhe që nuk i dhemb aspak ky vend, ndërsa Dritëroit kjo dhimbje për Shqipërinë nuk ju shërua.

Fotografia e Petrit Vasili

Më shumë

Artikuj të ngjashëm