Lajme

Po ecet me shpejtësi dhe cilësi. Vlora e meriton!(Video)

Hartës së qyteteve turistike-bregdetare të Mesdheut po i shtohet shëtitorja më e re panoramike e Vlorës (Lungomare).

Një vepër gjigante e zbatuar në teren nga një gjigant që u shkon punëve deri në fund. Po ecet me shpejtësi dhe cilësi. Vlora e meriton!

Inxhinieri i punimeve të firmës kontraktore për gjelbërim në Lungomare ka bërë me dije se pishat e thara në këtë shëtitore, për shkak të kontaktit me ujin e kripur u thane,po fale investimeve te Bashkise u zëvendësuan së shpejti me të tjera, por kjo mbasi të ketë përfunduar ndërtimi i barrierave mbrojtëse nga dallgët.

Show More

Related Articles