Lajme

Policia Kufitare: Masat për parandalimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike

Policia Kufitare intensifikon masat për parandalimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike përgjatë gjithë kufirit detar e kufirit jeshil.

Kontrolle nga toka e deti gjithë vijës bregdetare.

Policia Kufitare e Durrësit në bashkëpunim me Delta Forcë patrullime e kontrolle 24 orë në det të mjeteve lundruese nga Kepi i Rodonit deri në Velipojë në grykë derdhjen e Bunës.

Patrullime e kontrolle edhe nga toka përgjatë vijës bregdetare.

Kontrolle të ndërtesave të braktisura të zonave të pyllëzura afër vijës bregdetare me qëllim parandalimin, evidentimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike si dhe të vendeve ku mund të fshehin lëndën narkotike për ti shpëtuar kontrolleve të policisë.

Koordinim i shkëlqyer mes Policisë Kufitare, Delta Forcë, D.V.P, Rojes Bregdetare, QOND , e Guardia di Finanza që vepron në Shqipëri.

Policia Kufitare intensifikon masat për parandalimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike përgjatë gjithë kufirit detar e kufirit jeshil.Kontrolle nga toka e deti gjithë vijës bregdetare.Policia Kufitare e Durrësit në bashkëpunim me Delta Forcë patrullime e kontrolle 24 orë në det të mjeteve lundruese nga Kepi i Rodonit deri në Velipojë në grykë derdhjen e Bunës.Patrullime e kontrolle edhe nga toka përgjatë vijës bregdetare.Kontrolle të ndërtesave të braktisura të zonave të pyllëzura afër vijës bregdetare me qëllim parandalimin, evidentimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike si dhe të vendeve ku mund të fshehin lëndën narkotike për ti shpëtuar kontrolleve të policisë.Koordinim i shkëlqyer mes Policisë Kufitare, Delta Forcë, D.V.P, Rojes Bregdetare, QOND , e Guardia di Finanza që vepron në Shqipëri.

Posted by Policia e Shtetit on Sonntag, 27. August 2017

Show More

Related Articles