Njoftime

Prej 2 ditësh zona përgjatë shëtitores bregdetare lungomare pa ujë dhe drita

Prej 2 ditësh zona pergjat shëtitores bregdetare lungomare, konkretishte nga hyrja për në ujë të ftohtë e deri në zonën e marinës, gjendet pa furnizim me energjine elektrike dhe me ujë të pijshem. Problem eshte ngritur nga banor të kësaj zone të cilet akohen lidhur me problemet që u duhet të kalojnë si pasoj e mungeses së energjisë elektrike por edhe per ujin e pijshem, kemi dy ditë thonë ata, qe nuk furnizohemi as me ujë e as me drita, ndesa ka të tjerë që thonë se dritat kane 3 ditë që mungojne, kjo në bazë te blloqeve të banimit.

Më të prekur nga mungesa e energjise elektrike janë ata të cilët ushtrojnë  aktivitet në sektorin e shërbimeve.

Nderkoh që nga informacione paraprake, nderprerja e energjise vjen si pasoj e demtimit te kabullit 20 kv në zonën e rrapit. Problem i  cili pritet të zgjidhet në orët në vijim, e sa i perket furnizmit me uje te pijshem,ky  problem vjen si pasoj e mungeeses së energjise , pra mos punimit të popmave.
Janë qindra familje te lagjes 10 Korriku  Panvarsia  zona e Skelës  qe jane prekur keto 2 dite nga mungesa e furnizimit me ujë  dhe energji.

Show More

Related Articles