Lifestyle

Prekëse: Reagimi i djalit kur dallon ngjyrat për herë të pare (Video)

Një djalosh i cili quhet Cayson Irbleck, që nga lindja kishte një çregullim me sytë, dhe nuk i dalloji 10 vjet ngjyrat.

Momenti prekës është filmuar nga familjarë e tij, kur Cayson falë një palë syzave të veçanta, mundi t’i dallojë topat shumëngjyrësh.

Kur 10-vjeçari Irbleck u pyet a po funksionojnë syzet e reja, ai iu hodh në përqafim babait të tij.

Për të parë  reagimin e tij emocionues, shihni videon më poshtë:

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: