Sport

Presidenti Duka, uron festën e Kurban Bajramit

Në këtë ditë të shënuar për besimtaret myslimanë që festojnë Kurban Bajramin, Presidenti i FSHF-së, Armand Duka ka përcjelle urimin e tij: “Uroj të gjithë besimtarët Myslimanë që sot festojnë, Gëzuar Kurban Bajramin, festën që nxit harmoninë, shton mëshirën dhe solidaritetin ndaj njëri-tjetrit.

Me urimet më të përzemërta për gjithësecilin prej jush, dëshiroj nga zemra sa më shumë mbarësi e begati në familjet tuaja. Mbizotëroftë paqja, harmonia dhe uniteti!”

Show More

Related Articles