Kuriozitete

Prindërit i dhurojnë një bluzë, ai nuk mund t’i ndal lotët (Video)

Prindërit atij ja dhanë lajmin në një mënyrë shumë të veçantë...

Çka mund të jetë më emocionuese sesa një anëtar i ri i familjes? Ndoshta vetëm nëse e kuptoni se së shpejti do ta keni një të tillë. Kjo është historia e bukur që po qarkullon në internet kur një djalë kupton se do të bëhet vëlla.

Prindërit atij ja dhanë lajmin në një mënyrë shumë të veçantë- i dhuruan një bluzë ku shkruhej se ai do të kishte një vëlla apo motër.

Pasi ai e kupton se çka shkruhet aty, fillon të qajë përlot me emocione dhe gëzim.

Lotët e lumturisë i rodhën përderisa kjo video ka ngrohur zemrat e shumë njerëzve.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: