LajmeTe gjitha

Qeveria takim me banorët nëpër fshatra në Vlorë

Qeveria Rama do të mblidhet në Vlorë për dy ditë me radhë ku përveç
takimit me kryeminsitrin, ministrat do të shkojnë edhe nëpër fshatra
ku do të takohen nga afër me banorët, por nuk do të mungojnë as
prezantimet e hapura.Kështu të paktën shkruhet në axhendën e
publikuar nga “Balkan Web” për sa i përket takimeve që do zhvillojë si
kryeministri ashtu edhe ministrat e kabinetit.

AXHENDA
Draft Agjenda e mbledhjes së Këshillit të Ministrave në Qarkun Vlorë,
13-14 Tetor 217
13 Tetor
10:30 Nisja për në Vlorë
11:30 Inspektim i investimeve për rehabilitimin e skemës së Ujitjes
Dega e Krutjes (në dalje te Lushnjes, Klubi i Shoferit, KM, Niko,
deputetët e zonës)
13:00 Drekë me ministrat në Vilën Qeveritare Vlorë
16:00 Mbledhje e Këshillit të Ministrave (Pallati i Kulturës)
16:30 Njoftim në media i vendimeve të qeverisë nga Zv.Km Senida
Mesi (Pallati i Kulturës)
18:00 Konsultimi Publik për Buxhetin 2018 me pjesëmarrje të
qytetarëve, shoqërisë civile dhe sipërmarrjes për Draft Buxhetin
2018( Holli I Universitetit Ismail Qemali) LIVE.
20:00 Darkë – Cdo ministër një tryezë me 10 të ftuar të dalluar nga
sektori i tij. KM me kryebashkiakët, deputetët, kryetarët e këshillave,
prefektin (Restorant Mira Mare)
14 Tetor
8:00 Çdo Ministër mëngjes pune me drejtuesit e institucioneve të
varësisë në qark
9:00 Mbledhje e KM dhe Ministrave me të gjithë drejtuesit e
Administratës qendrore në qark. LIVE (pallati I Kultures)
10:30 Dëgjesë me Prindërit për “Planet e bashkëhartuara me prindërit
në shkolla” (KM, Nikolla, Kryetari Bashkise-shkolla TBC) LIVE .
Shoqeron Ministrin, Dep. Vilma Bello
12:00 Çdo anëtar i qeverisë niset në fshatra të ndryshëm për takime
në sektorët përkatës dhe kafe/dreke me banorë të fshatit .
KM vizitë në Kaninë dhe Drekë me një familje në fshatin e Kaninës.
LIVE (13:00)
Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë – Kaninë. Shoqeron Ministritn
Dep. Fate Velaj
Ministri Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural – Novoselë, ferma
Ministrja e Kulturës – Orikum, Parku. Shoqeron Ministrin Edmond Leka
Ministri i Financave dhe Ekonomisë –Vlorë, Zyra e Punës.

Ministri i Mbrojtjes –Bunavi, Bestrove e vogel baza. Shoqeron Ministrin
Dep.Vullnet Sinaj
Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme – Vlorë, studentët.
Shoqeron Ministrin Dep. Andrea Marto.
Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë – Fshati Poro. Shoqeron
Ministrin Vilma Bello
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale – asdf
Ministri i Brendshëm – Vlorë
Ministrja e Drejtësisë – IEVK, Vlorë. Shoqeron Ministrin Dep. Alket
Hyseni
Ministri i Turizmit dhe Mjedisit – Tragjas, sheshi qendror
Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes – Novoselë
15:30 Inspektim i punimeve në nënstacionin e Orikumit (KM, Gjiknuri,
Leli, Edmond Leka)
16:00 Vizitë në Parkun Arkeologjik të Orikumit (KM, Kumbaro,
Gjiknuri, Leli, Edmond Leka)
17:00 Takim i qeverisë dhe pushtetit vendor në Qark, kryetarët e
bashkive, administratorët dhe deputetët Socialistë . (Pallati Kultures
LIVE.
18:30 Kthimi në Tiranë

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: