Politike

Rama: Gati për të nisur rrugën e re (Foto)

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se tani është “gati për të nisur rrugën e re” dhe u ka premtuar shqiptarëve, 3 gjëra thelbësore gjatë qeverisjes së tij të dytë: “Lehtësim drastik i burokracisë për qytetarët dhe biznesin – shkruan ai, – fuqizim i shërbimeve, rritje ekonomike mbi 5% në 2019.”

Mesazhi i kryeministrit në Twitter:

Gati për të nisur rrugën e re. Lehtësim drastik i burokracisë për qytetarët&biznesin. Fuqizim i shërbimeve. Rritje ekonomike mbi 5% në 2019

Image

Show More

Related Articles