Politike

Rama: Për sa kohë ne jetojmë në shtete të ndara, të punojmë bashkërisht (Foto)

Organizimin e përbashkët të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit, nuk e bëjmë thjesht për të kujtuar, por e duam për të ripërtërirë lidhjet tona me njëri-tjetrin

Dje gjatë takimeve me Kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj, për përshpejtimin e domosdoshëm të axhendës së përbashkët të dy qeverive tona.në funksion të aspirates së përbashkët, që për sa kohë ne jetojmë në shtete të ndara, të punojmë bashkërisht që hapësira që mbulojnë këto dy shtete të jetë një hapësirë shqiptare në funksion të një të ardhmeje të përbashkët, tërësisht të integruar në BE.

Organizimin e përbashkët të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit, nuk e bëjmë thjesht për të kujtuar, por e duam për të ripërtërirë lidhjet tona me njëri-tjetrin e për t’i çuar ato në një nivel më të ri dhe si një yll orientues të rrugës sonë të përbashkët, krah për krah njëri-tjetrit, në funksion të një të ardhmeje të merituar për të gjithë shqiptarët. Ky është pakti ynë i përgjegjshmërisë në funksionon të njerëzve të zakonshëm të Shqipërisë, Kosovës e botës shqiptare në tërësi.

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: