Politike

Rama publikon raportin e radhës (Foto)

Kryeministri i vendit Edi Rama në vijim të publikimit të dëgjesave publike, sot ka publikuar ankesat e  banorëve të qarkut të Fierit.

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Fier.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Fierit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport

Faleminderit

 

 

 

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Më shumë

Artikuj të ngjashëm