Politike

Rama publikon raportin: Ja çfarë i shqetëson më së shumti qytetarët e …(Foto)

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Shkodër.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Shkodrës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport

Faleminderit

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Më shumë

Artikuj të ngjashëm