OpinionTe gjitha

Reagim tepër qytetar i ish deputetit Flamur Çelaj dhe familjes së tij, sesi duhet të trajtohen kafshët shtëpiake…(Video)

Një reagim tepër qytetar i ish deputetit Flamur Çelaj dhe familjes së tij për të sensibilizuar opinionin publik në lidhje me mënyrën sesi duhet të trajtohen kafshët shtëpiake.
Për më tepër ndiqni statusin e tij.
Duaji Kafshët:
Një reagim tepër qytetar i ish deputetit Flamur Çelaj dhe familjes së tij për të sensibilizuar opinionin publik në lidhje me mënyrën sesi duhet të trajtohen kafshët shtëpiake. Ky status vjen vetëm pak ditë pas aktit makabër të vrasjes së një qeni nga ana e disa të rinjve në Kozare të Lushnjës, që tronditi opinionin publik dhe është mënyra e duhur për të trajtuar kafshët shtëpiake.

Muzika zbut dhe kafshët!Baka (macja e shtëpisë), po rilaksohet nga tingujt e muzikës që sapo kompozoi pianiste Venera Çelaj.#Duaji_kafshët !I juajiFlamur Çelaj

Posted by Flamur Çelaj on 05.10.2017

Show More

Related Articles