Teknologji

Risi në Messenger, kjo do të ju pëlqejë (Foto)

Aplikacioni i famshëm i muzikës, Spotify e ka zgjeruar rrjetin e saj

 Tani në bisedat në Facebook Messenger mund të krijoni play lista me miqtë.

Për këtë duhet të kërkoni Spotify në menynë shtesë të Messengerit.

Në bisedën në grup ju mund të dërgoni këngë të preferuara dhe në të njëjtën kohë mund ti pranoni ato.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm