Lifestyle

Rreth 42% e njerëzve duan të bëjnë seks me këtë person

Studimi i cili është publikuar nga shtypi britanik vihet re një tendencë e partnerëve që gjatë seksit mendojnë për dikë tjetër dhe jo për personin me të cilin janë në akt.

Rreth 46% e femrave të intervistuara kanë shprehur se mendojnë për dikë tjetër gjatë seksit.

Rreth 42% e njerëzve duan të bëjnë seks me shefin, kolegët apo klientët e tyre, ndërkohë që 30% e kanë provuar këtë gjë.

Në këtë studim britanik janë nxjerr në pah disa fakte interesante sa i përket marrëdhënieve seksuale mes çifteve.

Shifra nuk është e vogël kur vjen puna edhe tek meshkujt, rreth 42% e të intervistuarve janë shprehur se mendojnë për një femër tjetër teksa janë në me partneren.

Kjo sepse mendimet janë të pa kontrollueshme gjatë seksit dhe se askush nuk duhet të ndihet keq, pasi çdo kush nëpër botë i ndodh kjo gjë.

1 në 5 gra ëndërrojnë të kryejnë seks me shefin por që sipas institutin Kinsen, këto dëshirat shfaqen tek ato persona që kanë më pak probleme seksuale dhe atyre që shfaqin më pak kënaqësi ndaj partnerit.

26 % e femrave i bënin realitet imagjinatat, nga 22 % e meshkujve.

Femrat parapëlqejnë të bëjnë striptiz ndërsa meshkujt strishat.

Si përfundim rezulton që femrat janë më romantike se meshkujt ata dëshirojnë të jenë dominantë.

Show More

Related Articles