Politike

RRUGA E ARBËRIT ÇEL PROGRAMIN 1 MILIARDË PER RINDËRTIM 

Nëpërmjet një njoftimi në rrjetin social “Facebook”, kryeministri i vendit Edi Rama bën me dije se “Rruga e Arbërit tashmë ka çelur programin 1 miliardë për rindërtim.

Ja statusi i kryeministrit:

“Drejt finalizimit një proçes i stërzgjatur në vite që do të kurorëzohet, siç është premtuar brenda vjeshtës me nisjen e punimeve.

Është çelur dje procedura finale për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e Rrugës së Arbrit, me një vlerë prej 33,6 mld lekë të reja.

Ofertat do të priten deri në dt 2 tetor 2017 dhe komisioni do të shpallë fituesin brenda 60 ditëve nga data e mbylljes së ofertës”.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm