LajmeTe gjitha

Rruga ” Irakli Pylli” tek Porti Detar në gjendje të mjerushme,banorët prononcohen

Rruga ” Irakli Pylli” tek Porti Detar e cila shënoj një investim të madh  nga Fondi i Zhvillimit dhe BE-se, nuk është e vemja por paraqitet me probleme të theksuara infrastrukturore. banorët prononcohen për VloraNews duke bërë të ditur vështirësi, me të cilat përballemi sapo dalin nga banesat.

Në rastet kur ka rreshje shiu gropat që sa vinë e zgjerohen mbushen me uje duke e kthyer në mision thuaj se të pamundur realizimin e aktivitetit të përditshëm nëse nuk përdoren cizmet që shihen si zgjedhja e vetme në këto ditë ku temperaturat sa vinë e ulen.

Historik vazhdon edhe në këtë stinë ashtu sic ka ndodhur për vite me rradhë.

Kjo rrugë nuk ka njohur ndonjëhere investime, as nga pronarët e pallatit që ndërtojnë pa kriter dhe i lënë në gjendje skandaloze,po as nga Bashkia.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: