Lajme

Shiu i dendur rrëzon pishat dhe thyen shtyllat (Foto)

Shiu i beharit nuk kaloi pa berë dëme gjatë  rrënies se tij shumë pisha janë rrëzuar duke marrë me vete linja dhe shtylla elektrike .

Gjatë natës së shkuar zona e Divjakës për këtë shkak nuk furnizohet sot me energji elektrike.

Sipas një njoftimi nga OSHEE dëmet gjatë natës kanë qënë të shumta dhe grupet e punës kanë dalë në terren për rikthimin sa më shpejt të energjisë elektrike.

ImageImageImageImage

Më shumë

Artikuj të ngjashëm