Kulture

Shqipëria gjatë viteve 30′ – 40′

Vendi ynë ishte një nga vatrat e lulëzimit të komunizmit të egër dhe të pa mëshirshëm.

50 vite izolim nga pjesa tjetër botës së qytetëruar, e cila ecte me hapa te shpejta me plane të menduara mirë për t’u rimëkëmbur pas shkatërrimit që i solli lufta.

Ja disa nga pamjet e Shqipërisë në vitet 30′-40′.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm