Lajme

Shqiptar, një jajm i keq për ju! Lotaria Amerikane mund të mbyllet

Shqiptarët jane të parët që plotësojnë lotarinë amerikane çdo fillim vjeshte, dhe gjithashtu presin me padurim fillimin e pranëverës për të marrë një përgjigje pozitve për tu bërë pjesë e “Tokës së premtuar”.

Por, politikat e Trump kundër imigracionit rrezikojnë edhe lotarinë amerikane.

Mendohet se masat e reja të qeverisë amerikane që do të kufizojnë me 50 për qind imigracionin e ligjshëm, do të prekin edhe lotarinë amerikane, green card dhe lejet e qëndrimit për shtetasit e huaj.

Sipas Trump, kjo bëhet për të fuqizuar Amerikën.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm