KultureTe gjitha

Shqiptari mbledh mbi 2 mijë thonj, për të arritur rekordin Guiness

Ai është një ndër artisët që ka bërë krenar shqiptarët pasi deri tani është i vetmi me origjinë shqiptare që ka plotë 10 rekorde Guiness. Dhe për Saimir Statin këto nuk do jenë të vetmet, pasi tashmë ai synon edhe rekordin e 11.

Së fundmi Saimiri është vendosur në një nga provincat e Italisë, ku po përgatitet për të realizuar portretin e shenjtorit Sann’Antonio Abate, në një sipërfaqe prej 26 metra katrorë, duke përdorur dy milion thonj.

Ai dëshiron që të arri rekordin e tij të 11 në Rekordet Guinnes përpara datës 10 janar dhe për këtë gjë po përgatitet  fortë në qytetin e Asisit në Umbria, ku po punon përpara miliona vizitorëve për të arritur qëllimin e tij.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: