Kulture

Shumë turistë të huaj këto ditë në Himarë po provojnë gatimet fantastike të kuzhinës së larmishme himariote (Foto)

Shumë turistë të huaj këto ditë në Himarë po provojnë gatimet fantastike të kuzhinës së larmishme himariote.

Tashmë brandi Himara nuk është më një surprizë por thjesht një shije që duhet provuar.

Restorantet kudo në Himarën tonë po shërbejnë menu të shkelqyer dhe duhen përgezuar për dedikimin që po bejnë per t’u shërbyer me korrektesi dhe cilësi turistëve të huaj dhe vendas.

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për HimarënFotografia e Jorgo Goro për Himarën

Më shumë

Artikuj të ngjashëm