Lajme

Skandal! Drejtoresha kapet duke bërë seks me mesuesin në shkollë

Drejtoresha e shkollës “Emin Duraku”, Kosovë bën seks me një mësues brenda ambjenteve të shkollës.

Të dy janë kapur në flagrancë dhe pas kësaj, menjëherë janë pushuar nga puna.

Komuna e Shtimes ka pushuar nga puna drejtoreshën e shkollës së mesme të ulët në Kosovë “Emin Duraku” me inicialet A. S. dhe një mësimdhënës në këtë shkollë me inicialet B. D., për të cilët dyshohet se pak ditë më parë kanë kryer vepër seksuale brenda objektit të shkollës, për një masë të përkohshme tremujore, përderisa gjykata të marrë një vendim të drejtë.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: