Lajme

Sot në Kuvend- Raporti i OSBE për zgjedhjet e 25 qershorit (Video)

Sot në Kuvend- Raporti i OSBE për zgjedhjet e 25 qershorit: “Procesi zgjedhor ishte në përputhshmëri me angazhimet e OSBE-së, me detyrimet e tjera ndërkombëtare dhe standardet për zgjedhje demokratike.”

PS mori më shumë vota se katër vite më parë, PD mori shumë më pak vota se katër vite më parë. Ndaj, ne kemi ardhur, këtu, nga këto zgjedhje me një ndjenjë përgjegjësie më të lartë; me një vullnet më të mirë për të qeverisur, sepse tek ne është investuar më shumë besim. Ndërsa, për vaj me det, ju keni ardhur këtu me çadrën tuaj të vjetër në krahë dhe më të njëjtin avaz akuzash, shpifjesh, balte në gojë.

Në thelb, me të njëjtën mungesë përgjegjësie të katër viteve më parë:

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: