Teknologji

Spiunohet Mercedes CLS i ri 2018 (Foto)

Mercedes është duke punuar në modelin e ri të CLS, i cili si duket do të ketë dizajnin fantastik.

Prodhuesi gjermani i veturave është duke punuar në mënyrë intensive në modelin e ri të CLS, i cili do të debutoj gjatë këtij viti, transmeton motor 1.

Ashtu siç mund të shihet në foto, Mercedes nuk do të bëjë ndonjë dizajn revolucionar, por në vend të kësaj do të përdorë modele të ngjashme sikurse dy gjeneratat e kaluara të CLS.

CLS i ri do të qëndrojë në mes të modelit E-Class dhe atij S-Class, dhe do të ofrohet ekskluzivisht si model sedan.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm