Politike

Takim Ndërministror mes Greqisë, Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë (Foto)

Me anë të një statusi në facebook Ditmir Bushati  shprehet se ka marë pjesë në një Takimin Ndërministror mes Greqisë, Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë.

Ja statusi i plotë:

Në Takimin Ndërministror mes Greqisë, Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë, i cili u mbajt në Selanik. Takim i rëndësishëm për të forcuar e thelluar më tej marrëdhëniet e fqinjësisë së mirë dhe bashkëpunimit.

Fotografia e Ditmir Bushati

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: