Opinion

Të fala nga Vlora: “Bravo” me një gurë vratë dy zogj

Nga Arben Abazaj

Dikur, diku para nje viti e ca, “Levizja per Vloren” planifikonte nje proteste per nje “fabrike” qe priste pishat e Pyllit te Sodes dhe i bente baleta. Me kete rast protesta pretendonte te perfshinte gjithe problematiken e Pyllit te Sodes!
Cuditerisht nje dite para protestes, matufi i Bashkise del ne konference per shtyp pikerisht te dera e kesaj “fabrike” duke pretenduar mbylljen e saj si edhe duke premtuar ruajtjen e Pyllit te Sodes! Ja arriti ti dale perpara protestes sone, ne nje fare menyre te na mbyllte gojen, por realisht pyllin nuk e shpetoi! Ai sot eshte edhe me keq se dy vite me pare!
Nje bravo per matufin, me nje levizje vrau dy zogj: mbylli gojen e qytetareve dhe la pyllin ne meshire te fatit!
Keshtu do ndodh kur pushteti perpara se te bej detyrat interesohet te “luftoje” ata qe i kerkojne te beje detyrat!
Turp! Turp per matufin e Bashkise dhe ata qe e prune ate ne Vlore!

Show More

Related Articles