Kuriozitete

Të martuar për 68 vjet dhe fundi u erdhi në të njejtë kohë (Foto)

Henry dhe Jeanette De Lange nga Platte të Dakotës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kanë vdekur në një shtëpi pleqsh 20 minuta larg njëri-tjetrit.

Ata kishin 58 vjet martesë, dhe qenë shumë të lumtur pranë njëri-tjetrit.

Ky burrë me gruan e tij qenë shumë të dashur, dhe edhe pse të shyrë në moshë kujdeseshin për njëri-tjetrin, por me 31 korrik të këtij viti jeta e tyre mbaroi dhe çuditërisht vetëm 20 minuta diferencë.

“Jeanette De Lange, 87 vjeç, vdiq më parë në orën 5:10 dhe 20 minuta më vonë në orën 5:30 të mëngjesit, bashkëshorti i saj, Henry, vdiq gjithashtu” është shprehur një kujdestare nga shtëpia e pleqve ku po qëndronin ata.

“Ky është një akt i madh i dashurisë, ata e donin me të vërtetë shumë njëri-tjetrin”, ka thënë djali i tyre, Lee De Lange.

Një tjetër rast i ngjashëm ka ndodhur edhe në Texas kur disa muaj më parë, George dhe Ora Lee Rodriguez, një çift i martuar për 58 vjet, vdiqën vetëm disa orë larg njëri-tjetrit në shtëpinë e tyre në San Antonio, Texas.

Ata vdiqën të rrethuar nga familja dhe mbajtën duart e njëri-tjetrit.

Henry dhe Jeanette De Lange nga Platte të Dakotës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kanë vdekur në një shtëpi pleqsh 20 minuta larg njëri-tjetrit. Ata kishin 58 vjet martesë, dhe qenë shumë të lumtur pranë njëri-tjetrit.

Ky burrë me gruan e tij qenë shumë të dashur, dhe edhe pse të shyrë në moshë kujdeseshin për njëri-tjetrin, por me 31 korrik të këtij viti jeta e tyre mbaroi dhe çuditërisht vetëm 20 minuta diferencë.

“Jeanette De Lange, 87 vjeç, vdiq më parë në orën 5:10 dhe 20 minuta më vonë në orën 5:30 të mëngjesit, bashkëshorti i saj, Henry, vdiq gjithashtu” është shprehur një kujdestare nga shtëpia e pleqve ku po qëndronin ata.

“Ky është një akt i madh i dashurisë, ata e donin me të vërtetë shumë njëri-tjetrin”, ka thënë djali i tyre, Lee De Lange.

Një tjetër rast i ngjashëm ka ndodhur edhe në Texas kur disa muaj më parë, George dhe Ora Lee Rodriguez, një çift i martuar për 58 vjet, vdiqën vetëm disa orë larg njëri-tjetrit në shtëpinë e tyre në San Antonio, Texas.

Ata vdiqën të rrethuar nga familja dhe mbajtën duart e njëri-tjetrit.

Show More

Related Articles

Check Also

Close