Kulture

“The Telegraph” mahnitet nga Shqipëria, ja kë qytet ka përzgjedhur

Edi Rama na uronë mirëmëngjes me antë të një artikulli të një prej mediave më të mëdha britanike, që e ka renditur Beratin të dytin në listën e 30 qyteteve më të bukura në Europë.

“MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë artikull të një prej mediave më të mëdha britanike, që e ka renditur Beratin të dytin në listën e 30 qyteteve më të bukura në Europë duke veçuar se: “Mangalem, lagija e vjetër e qytetit të Beratit, ndodhet në brigjet e lumit Osum dhe është një Trashëgimi Botërore e Unesco-s. Në kohët mesjetare Berati ishte një qytet kufitar i Perandorisë Bizantine, siç dëshmon dhe kalaja e tij”.

Linku: http://www.telegraph.co.uk/tra…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm