Thyhet akulli i rezervuarit, ka rënë brenda një person

Ngjarja ka ndodhur në Petrovë, ku një 40-vjeçar ka tentuar që të kalojë rezervuarin e ngrirë, por është thyer akulli dhe ai ka rënë brenda.

Nuk dihet ende si është gjendja e tij. Pritet që të mbërrijnë polumbarët për ta nxjerrë.