Politike

Vasili: Kryeministri turist do ikë duke na e lënë Shqipërinë të djegur

Maqedonia shpall gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të situatës së rëndë me zjarret.

Kryeministri turist bën qejf sa ngopet në pushime. Ndërkohe zjarri shkreton qindra ha pyje të çmuara qindravjeçare në Llogora e gjithandej nëpër Shqipëri.
Gjendjen e jashtëzakonshme nuk e shpall kryeministri turist se nuk i dhemb që vendi digjet, ndërsa maqedonasit e duan vendin e tyre.

E kam thënë që kryeministri turist iku dikur, pastaj erdhi dhe përsëri do iki duke na e lënë:
Shqipërinë të djegur të tjerat….do t’i marrë sigurisht me vete dhe për vete….

Më shumë

Artikuj të ngjashëm