Kulture

Video reportazh mbi magjinë e Bjeshkëve të Namuna

Me anë të një statusi në facebook Kryeministri i Shqiperisë Edi Rama ka zgjedhur të na urojë mirëmëngjes me antë të një video  reportazh të Financial Times mbi magjinë e Bjeshkëve të Namuna .

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë video reportazh të Financial Times mbi magjinë e Bjeshkëve të Namuna .

MIRËMËNGJES 😀dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë video reportazh të Financial Times mbi magjinë e Bjeshkëve të Namuna 🌹

Posted by Edi Rama on Montag, 4. September 2017

Show More

Related Articles