Kulture

Vizitorë të huaj që po magjepsen në Himarën tonë (Foto)

Himara tashmë një vend turistik  i njohur dhe nga pushuesit e huaj duket se po kthehet gjithmonë e më shumë në qendër të vëmendjes .

Vizitorë të huaj që po magjepsen në Himarën tonë.

Shtepitë pritese dhe turizmi i aventurës, risia e kësaj vere në Himarën tonë bashkë me kulinarinë karakteristike himariote.

Më poshtë ju kemi sjellë disa foto mbreslënëse nga disa turistë të huaj .

Fotografia e Jorgo Goro për HimarënFotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për HimarënFotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për HimarënFotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Fotografia e Jorgo Goro për Himarën

Më shumë

Artikuj të ngjashëm