Kulture

Vlora në 1900-n, publikohet koleksioni i rrallë

Një tjetër koleksion fotografish të vjetra nga Shqipëria është publikuar nga shkrimtari, përkthyesi, interpreti dhe albanologu i shquar Robert Elsies.

“Këtë herë janë nga rajoni i Vlorës dhe Beratit në vitin 1900. Cilësia teknike e fotografive nuk është e madhe, por e mirë aq sa për të mjaft nga nga ajo që fotografi pa 117 vjet më parë,” shkruan Elsie.

p

Më shumë

Artikuj të ngjashëm