Kulture

Vlora, qyteti që lë mbresa

Qyteti i Vlorës është në qendër të vëmendjes nga turistët e huaj.

Edhe këtë sezon vere, Europ’Raid zgjedh sërish qytetin e Vlorës si një destinacion për promovimin e turizmit.

Shumë të rinj nga Franca dhe pjesa vende të tjera të Europes zgjodhën Vlorën si destinacionin e tyre.

Europ’Raid është një Klub i aventurës që ka anëtarët e saj te cilët së bashku përshkojnë më shumë se 10 mijë km në 23 vende të ndryshme europiane.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm