Lajme

Vlorë: Banorët e fshatit Zvërnec në aksion për ndriçimin e fshatit

Në Zvërnec të Vlorës, është bërë i mundur ndriçimi më i mad hi pjesës së fshatit falë ndihmës së banorëve të tij.

Banorët e fshatit Zvërnec kanë ndërmarrë aksionin e rëndësishëm për të bërë të mundur ndriçimin e pjesës më të madhe të fshatit.

Është për t’u përshëndetur vullneti dhe dëshira e mirë e tyre njerëzve që përkujdesen për vendin e tyre.

Show More

Related Articles