Kulture

Vlorë: “Koncert Kuartet Harqesh, Schumann, Gliere”

Sot në orën 20:00, në Sallën e Konsullatës Italiane në Vlorë, zhvillohet “koncert Kuartet Harqesh, Schumann, Gliere”.

Instrumentistët e sotëm janë Shqiptarë të cilet jetojnë në Itali, Gjermani dhe Francë, violonçel Vlorent Xhafaj (vjen për të katërtin koncert në Vlorë këtë sezon), Eriona Jaho, violinë (instrumentistja vlonjate e cila Jeton në Gjermani), Xhoan Shkreli, violinë (me origjinë nga Shkodra, Jeton ne Itali) dhe violisti francez Francois Lefevre!

Më pas vazhdojmë me Jazz in Albania në pedonale në Skelë!

Më shumë

Artikuj të ngjashëm