Opinion

Vlorë, Një qytetar për tu marë shembull… (Foto-Video)

 Rruga që të çon nga plazhi i vjetër është gjithmon me pluhur ose me baltë. Por shikoni se si e mirëmban vendin e punës ky qytetar, dhe jo vetëm vendin e punës por edhe ambjentin përreth. Ai është R.R punonjës tek pompa e ujit. Është hera e parë në kaq vite që shikoj një dekikim të tillë. Një ambjent te pastër dhe një lulishte të vërtetë. Ky person e ka bërë çdo gjë vetëm, me duart e tij, pa ndihmën e shtetit. Kjo lulishte i ka dhënë një tjetër pamje kësaj pjese të lagjes, i ka dhënë gjallëri në një kohë kur ajo është gjithmon e zhytur në puhur. Duhet marë shembull nga ky qytetar, që nuk mendon vetëm për shtëpinë e tij por edhe për ambjentin e punës dhe përreth.
Më shumë

Artikuj të ngjashëm