Politike

Zhvillohet Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

Ditën e shtunë, në datën 7 tetor 2017, ora 10.00, në Hotel Tirana Internacional, salla Akernia, zhvillohet mbledhja e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste.

RENDI I DITËS

1. Hapja e punimeve të Asamblesë – Z. Gramoz Ruçi

2. Prezantimi i objektivave të 100 ditëve të para të qeverisjes

3. Prezantimi i konceptit dhe planit për bashkëqeverisjen – Z. Saimir Tahiri

4. Organizmi i zgjedhjeve brenda partisë – Z. Bashkim Fino

5. Fjala përmbyllëse nga Kryetarit i Partisë Socialiste, njëkohësisht Kryeministri Edi Rama

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: