LajmeTe gjitha

Një problem më shumë…

Prej më shumë se një muaj banorëve të lagjes “1 Maj” pranë Plazhit të Vjetër, u është shtuar edhe një problem më shumë.

Përveç rrugës që po rikonstruktohet, e cila ka hapur më shumë gropa dhe më shumë vende me baltë, ka disa kohë që është vjedhur koshi i mbeturinave.

Banorët janë ankuar në istitucionet përkatëse, por deri tani nuk ka ardhur askush që të interesohet për këtë çështje. Ata janë te detyruar t’i hedhin mbeturinat në tokë, ose ata që kanë mundësi i marim me makinë dhe i hedhin në ndonjë lagje tjetër.

Por kjo gjë sjell probleme sepse nga mbeturinat e hedhura në tokë, kanë filluar të mblidhen shumë qenë rrugësh, të cilët herë pas here kanë sulmuar kalimtarët. Kjo situatë është bërë e pamundur për banorët e kësaj lagjeje.

Shpresojmë që istitucionet përkatëse ta zgjidhin këtë problem…

 

 

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: