Mese: Agosto 2022

Rama, vizitë në Turqi

Kryeministri Edi Rama mbërriti sot në Konya të Turqisë, me ftesë të presidentit turk Recep Tayyip Erdoğan për ceremoninë e hapjes së Lojërave të Solidaritetit Islamik, ku merr pjesë edhe…

Thjesht në parajsë

Thethi dhe Valbona kanë mbetur në mendjen e blogerit britanik Tristan DeWet i cili udhëton nëpër botë me vlogun e tij. Kryeministri Edi Rama publikoi në rrjetet sociale videon e…