Kulture

28 vajza me emrin Vlora,vizitë në qytetin e Pavarsisë,emrin e të cilit ato mbajnë

Sheshi i Flamurit ,fshati Kanine,por edhe te tjera ambjente te qytetit ,kane qene pjese e viztes se 28-vajzave Vlora.

Me e vogla vetem gjashte muajshe mban pikerisht emrin Vlora ,ndersa ka startuar gjithcka ne bashkine e qytetit bregdetar,per et vijuar em vizita ne shehin historik te flamurit dhe fshatin Kanine. Aty ku kane pare nga afer shehsin historik te Vlores,emrin e nje qyteti qe vete 28 vajzat kane zgjedhur,por edhe te shijojne peisazhet e mrekullueshme qe qyteti i Vlores ofron.

Kjo eshte edhe vizita e pare e ketyre vajzave ne qytetin e Vlores,vizite qe starton edhe aktivitetet per festen e Pavarsise. Jo pa qellim jane zgjedhur pikerisht 28 vajza me emrin Vlora,si nje simbolike edhe per 28 nentorin festen e Pavarsise se vendit,pikerisht ne qytetin e Pavaresise.

Jo vetem vizite,per te njohur nga afer vendet historike te qytetin,apo shijuar peisazhet e mrekulluehsjme qe ofron Vlora,por edhe kercime,me muziken shqiptare dhe shume foto. 28 Vlorat e kosoves,ne qytetin e pavaresise per te pare nga afer emrin e qytetit qe 28 vajzat kosovare mbajne.

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: