Në Shqipëri janë të shumta projekte që prezantohen marrim fondet, por nuk mbyllen kurrë.

Në Qerret të Kavajës, në vitin 2016 ish kryetari i bashkisë Rroshi dhe qeveria prezantuan një projekt që do të ndryshonte këtë qytet, por kur kanë kaluar 6 vite realiteti është krejt ndryshe me atë çfare ishte paraqitur në videon 3D të prezantimit të projektit.

Projekti për kthimin në kanal të lundrueshëm të përroit të Leshniqes ishte me vlerën 4 milionë euro.

Gazetarja Sonila Musai ishte atje dhe na sjell realitetin.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *