Showbiz

Angelina Jolie tregon arsyen e ndarjes nga Brat Pitt!

Aktorja i është lutur gjyqit që ti jap fund martesës se saj me Brad Pitt pasi ky i fundit ,nuk është duke paguar “mbështetjen e fëmijëve”.

Çifti ka tre fëmijë biologjik Shiloh, Knox dhe Vivienne dhe tre te adoptuar Maddox, Pax, dhe Zahara.Ato janë divorcuar që në 2016 dhe fëmijët janë lënë nën kujdestarin e aktores.

Image

Loading…

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: